Byggingeniør

Enten du skal i gang med et stort eller lite prosjekt, privat eller for andre, er du pålagt å sørge for at byggverket tåler de påkjenningene som det blir utsatt for, samt er trygt og sikkert å bruke.

Kontakt oss

Byggingeniør

En byggingeniør arbeider blant annet med planlegging og prosjektering av nye bygg- og anlegg, samt forvaltning, drift og vedlikehold av eldre bygg- og anlegg.

Det finnes flere retninger en kan spesialisere seg innen, men våre byggingeniører har i hovedsak spesialisering innen konstruksjonssikkerhet og prosjekt- og byggeledelse.

Knarvik Aust

Når bør du ha med en byggingeniør på laget?

Enten du skal i gang med et stort eller lite prosjekt, privat eller for andre, er du pålagt å sørge for at byggverket tåler de påkjenningene som det blir utsatt for, samt er trygt og sikkert å bruke.

TEK17 §10-1 sier følgende om dette:
«Byggverket skal plasseres, prosjekteres og utføres slik at det oppnås tilfredsstillende sikkerhet for personer og husdyr, og slik at det ikke oppstår sammenbrudd eller ulykker som fører til uakseptabelt store materielle eller samfunnsmessige skader»

Er du usikker på om det du skal føre opp er i henhold til de kravene som stilles, kan våre byggingeniører hjelpe deg med å sørge for at bygget blir planlagt, prosjektert og dimensjonert etter de enhver tid gjeldende lover og forskrifter.

Hva kan våre byggingeniører bistå med?

En byggingeniør har et bredt spekter av kompetanse, og det er ikke bare prosjektering av bygg de kan bistå med.

I tillegg til planlegging og prosjektering kan byggingeniøren hjelpe deg med byggeledelse, kartlegging og beskrivelse av bygg i forbindelse med brannskade/rehabilitering/anbud, utarbeidelse av anbudsbeskrivelser eller enkle funksjonsbeskrivelser, utarbeidelse av renovasjonsteknisk plan i forbindelse med utbygging og mye mer.

Ved å ha med en av våre byggingeniører på laget i ditt byggeprosjekt kan du føle deg trygg på at byggverket blir planlagt og prosjektert i henhold til de enhver tid gjeldende krav som stilles i lovverket. Våre byggingeniører vil også kunne hjelpe deg med å gjøre smarte materialvalg og sikre bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for ditt prosjekt.

Snakk med en av våre dyktige byggingeniører!

Har du en idé?

Kontakt oss

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Strilamegleren AS.

Vi hjelper deg gjerne

Håvard Hegg-Lunde

Daglig leder Arkobygg
haavard@arkoconsult.no
91741224

Pål Kjetil Tufta

Faglig leder
pkt@arkoconsult.no
99520416

Thor Morten Trolid

Avdelingsleder Voss, Prosjektleder
thormorten@arkoconsult.no
48170705

Michelle B. Hauge

Ingeniør Bygg | Teamleder Byggesak
michelle@arkoconsult.no
41237095

Brynjulf Ragnar Maurstad

Ingeniør Bygg
brynjulf@arkoconsult.no
91558756

Adelin Hanstveit Hjellvik

Ingeniør Bygg
adelin@arkoconsult.no
41038820
chevron-left
chevron-right
crossmenu