Blogg

Arkoverden

Vår blogg om stort og smått om det som skjer i Arkoconsult
4. oktober 2021
Vi søker Teknisk tegner, DAK operatør eller lignende

Vi søker deg som vil jobbe som Teknisk tegner, DAK-operatør eller lignende - du har gjerne relevant erfaring? Dersom vi treffer hverandre, håper vi på snarlig tiltredelse i vårt ekspanderende firma. Det er likevel ikke et absolutt krav, og du må gjerne sende oss en søknad selv om du ikke kan begynne på en stund. […]

19. januar 2021
Ledige stillinger som KALKULATØR i byggebransjen

For å kunne fortsette VEKSTEN i ARKOBYGG, samt å ha det både GØY og KJEKT søker vi ny kollega: Kalkulatør

19. januar 2021
Ledige stillinger som Regnskap-, lønn- og administrasjonsmedarbeider

For å kunne fortsette VEKSTEN, samt å ha det både GØY og KJEKT søker vi ny kollega: Regnskap/lønn/administrasjon

25. august 2020
Slik fikk jeg funkis-drømmehuset fra Arkoconsult

- En dyktig arkitekt skal være like flink til å lytte, som å tegne. Karianne Jårvik hos Arkoconsult var begge deler. Hun skjønte hva jeg ville ha. Mitt første funkishus ble 100 prosent tilpasset meg og min familie, sier Jørgen Herland fornøyd.

19. august 2020
Flere og flere ønsker et arkitekttegnet hus.

Arkoconsult opplever en markant økning av kunder som velger å bruke arkitekt. Et arkitekttegnet hus gir deg bedre arealutnyttelse, du får et personlig hjem for deg og din familie og det blir som regel ikke dyrere enn ferdighus, sier arkitekt og teamleder Karianne Jårvik.

18. august 2020
La ekspertene fylle ut byggesøknadene for deg

Du liker ikke å fylle ut byggesøknader. Det tar tid. Hundrevis av timer årlig, om du har mange liggende på pulten. Tid du kunne brukt på å tjene penger. Bygge. La heller faglig leder Pål Kjetil Tufta og ekspertene hos Arkoconsult hjelpe deg.

18. august 2020
Totalentreprenøren som er forsikringsselskapenes førstevalg

Når de største forsikringsselskapene i Norge trenger de dyktigste fagfolkene innen bygg, rådgiving og arkitekttjenester - ringer de daglig leder, Ove Håland, i Arkoconsult for å få hjelp. - Vi hjelper kunder i hele Norge, og har levert gode resultater i 15 år, sier Håland.

crossmenu