Om oss

Arkoconsult er en totalentreprenør som holder til i Valestrandsfossen på Osterøy, rett utenfor Bergen. Vi har også kontorer på Voss.
Kontakt oss

Arkoconsult er en totalentreprenør som holder til i Valestrandsfossen på Osterøy, rett utenfor Bergen. Vi har også kontorer på Voss.

Vi er en skikkelig totalentreprenør: Hos oss får du alle tjenester fra A til Å i en byggesak, sannsynligvis som den eneste leverandøren i Norge.

Totalentreprenør som leverer til alle

Hos Arkoconsult kan du få hjelp med planer, søknader, arkitekttegninger, tekniske tegninger, prosjektering, kalkulasjon, total- og delentrepriser, betongarbeid, tømrerarbeid, samspillentrepriser og salgsmateriale for boliger. I tillegg driver vi med oppfølging av boligkunder, FDV, samt oppfølging av prosjekter og kunder etter ferdigstillelse.

Med dyktige medarbeidere og gode systemer kan Arkoconsult AS levere til alle. Vi har i dag kunder som skal gjøre alt fra en enkel meldingssak til komplekse arealplaner og store boligprosjekter.

Våre spesialfelt

Selv om vi kan levere alt fra A til Å, er vi spesialisert på planarbeid, byggesøknader, tegninger, skadesaker, samt store og små boligprosjekter i Bergen og hele Hordaland.

I tillegg er Arkoconsult AS leverandør av Systemhus og eier Strilamegleren AS som kan bistå med alt fra oppgjør til full eiendomsmegling.

Arkoconsults visjon

Sammen forbedrer vi folks hverdag.

Arkoconsult AS har stolte ansvarlige medarbeidere som hver time, hver dag, samarbeider og gjør sitt beste for å forbedre samfunnet og våre kunders hverdag. Vår produktutvikling baserer seg på bærekraftige og innovative løsninger. Vi deltar i hele verdikjeden i vår bransje. I kontakt med oss blir du sett.

Kontakt oss

crossmenu