Byggeledelse

De fleste velger bistand med byggeledelse på byggeprosjekter. Enten du som privatperson skal bygge hus eller det er et større næringsprosjekt.

Kontakt oss

Faglig bredde

De fleste velger bistand med byggeledelse på byggeprosjekter. Enten du som privatperson skal bygge hus eller det er et større næringsprosjekt.

Vår faglige bredde gjør oss til en trygg, god og proaktiv styrmann gjennom hele byggeprosessen.

Byggeleders oppgaver

Hovedoppgaven til byggelederen er å påse at byggearbeidene, materialene og dokumentasjonen blir utført i henhold til avtalene og i henhold til norske standarder. Blant byggeleders ordinære oppgaver inngår vanligvis avholdelse, ledelse og referat fra byggemøter, regelmessig rapportskrivning (økonomi, framdrift, avvik osv.). Arrangere og delta i befaringer (kontroll, ferdigstillelse, overtagelse, reklamasjon osv.) og føre protokoll fra disse.

En byggeleder skal si fra om avvik av noen betydning og om hvilke tiltak som bør bli satt inn.

Vi hjelper deg gjerne i anbudsfasen for å finne de best egnede leverandørene til ditt byggeprosjekt. Mange skjær i sjøen kan unngås ved å velge de rette leverandørene. Vi gir deg rådene, og du velger leverandørene.

Har du en idé?

Kontakt oss

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Strilamegleren AS.

Vi hjelper deg gjerne

Håvard Hegg-Lunde

Daglig leder Arkobygg
haavard@arkoconsult.no
91741224

Pål Kjetil Tufta

Faglig leder
pkt@arkoconsult.no
99520416

Thor Morten Trolid

Avdelingsleder Voss, Prosjektleder
thormorten@arkoconsult.no
48170705

Michelle B. Hauge

Ingeniør Bygg | Teamleder Byggesak
michelle@arkoconsult.no
41237095

Brynjulf Ragnar Maurstad

Ingeniør Bygg
brynjulf@arkoconsult.no
91558756

Adelin Hanstveit Hjellvik

Ingeniør Bygg
adelin@arkoconsult.no
41038820
chevron-left
chevron-right
crossmenu