Landskapsingeniør og landskapsarkitektur

Gode uteområder er viktig for helse og trivsel. Vi finner de rette løsningene for ditt uteareal!
Kontakt arkitekten

Fornying av uteområder fra a til å

Vil du gjøre noe nytt med hagen, planlegger du et nytt uteområde for barnehagen eller ønsker du å gjøre det felles utearealet i borettslaget mer inviterende? Vi kan hjelpe deg hele veien fra planleggingsfasen til prosjekteringen er ferdigstilt.

Fordelen med å bruke en totalentreprenør som oss er at du får all kompetansen samlet og arbeidet går sømløst. Hos oss møter du landskapsingeniør og arkitekter som sammen med deg vil finne de rette løsningene for ditt uteareal.

Inspirasjon til og planlegging av landskapsarkitektur

Når du skal fornye uteområdet eller planlegge nye grøntarealer, kan du bruke oss som samarbeidspartner hele veien og være trygg på at vi følger opp prosessen. Vi kan utarbeide tegninger, 3D-illustrasjoner og hjelpe til med prosjekteringen av ditt uteareal.

Det er viktig for oss at du får et funksjonelt og pent uteområde som du kommer til å sette pris på i lang tid framover. Du får råd om planter og materialbruk som passer ditt behov og din smak. Vi er lommekjent i Bergen og Hordaland og vet hva som best tåler det noen ganger så røffe vestlandsklimaet.

Fotorealistisk visualisering av uteareal

Ønsker du illustrasjoner til salgsprospekt eller detaljerte tegninger til ditt landskapsprosjekt så hjelper vi deg med 3D-visualisering. Dersom du vil se hvordan du kan utnytte potensialet i utearealet ditt før du bestemmer deg, eller vil styrke søknaden din til kommunen, lager vi gjerne en mulighetsstudie til deg. Vi kan også søke til kommunen for deg.

Send oss en forespørsel!

Viktig for helse og trivsel

Skal du bygge ny bolig, planlegger du et større utbyggingsprosjekt eller ønsker du å oppgradere en eksisterende hage? Eller kanskje har du rekkefølgekrav med lekeplasser og felles areal som må planlegges og opparbeides?

I dag er det mye forskning som viser hvor viktig det er med gode uterom for helse og trivsel. Dette stiller vi oss bak. Fortell oss om dine ambisjoner, så finner vi de beste løsningene for ditt uteareal!

Har du en idé?

Kontakt oss

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Strilamegleren AS.

Vi hjelper deg gjerne

 • Karianne Fonn Jårvik (i permisjon)

  Siv. ark. MNAL | Teamleder Arkitektur
  karianne@arkoconsult.no
  97594613

  Ane Netland Rolland

  Arealplanlegger
  ane@arkoconsult.no
  47855616
 • Karianne Fonn Jårvik (i permisjon)

  Siv. ark. MNAL | Teamleder Arkitektur
  karianne@arkoconsult.no
  97594613
 • Ane Netland Rolland

  Arealplanlegger
  ane@arkoconsult.no
  47855616
crossmenu