3D-visualisering

En 3D-visualisering er en sammensetning av flere bilder. I forbindelse med bygg og arkitektur benyttes gjerne denne teknikken med å kombinere bilder og 3D-modeller for å visualisere bygg som ikke enda er bygget.

Kontakt arkitekten

3D-modeller og fotorealistiske bilder

De fleste av våre prosjekter tegnes som 3D-modeller. Dette gir oss muligheten til å lage fotorealistiske bilder av nye prosjekter, både innendørs og utendørs, før de bygges. Dette gir store fordeler gjennom hele prosessen ved at en helt fra første idéskisse kan få se den visuelle effekten av sine beslutninger.

3D-visualiseringer er også mye brukt i forbindelse med salg av prosjekter som ikke er bygget. Vi har god erfaring med å sette 3D-modellen av bygget inn i foto av tomten for å skape stemningsfulle bilder til blant annet salgsannonser og prospekter.

Få et bedre beslutningsgrunnlag

I forbindelse med byggesøknad ser vi også i økene grad at kommunene etterspør visualiseringer av prosjektet. I mange sammenhenger kan blant annet et par bilder som viser før og etter gi et godt beslutningsgrunnlag for behandling av en byggesøknad. Spør oss gjerne om hjelp til byggesøknad!

3D-visualisering kan også inngå som del av en mulighetsstudie når du trenger å demonstrere potensialet på din eiendom.

Har du en drøm om å endre planløsningen i huset ditt, bidrar vi også gjerne med visualisering av hvordan for eksempel stuen vil se ut med åpen løsning, eller hvordan fasaden vil endres med nye vinduer.

Har du en idé?

Kontakt oss

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Strilamegleren AS.

Vi hjelper deg gjerne

Karianne Fonn Jårvik (i permisjon)

Siv. ark. MNAL | Teamleder Arkitektur
karianne@arkoconsult.no
97594613

Pål Kjetil Tufta

Faglig leder
pkt@arkoconsult.no
99520416

Siri Nordeide (i permisjon)

Siv. Ark. MNAL
siri@arkoconsult.no
98659295

Øyvind Brobakke Kristiansen

Sivilarkitekt
oyvind@arkoconsult.no
45663460

Ane Netland Rolland

Arealplanlegger
ane@arkoconsult.no
47855616

Isabella Ronatowska Rode

Sivilarkitekt
isabella@arkoconsult.no
90411089

Linda Håland

Teknisk tegner - DAK
linda@arkoconsult.no
93819217
chevron-left
chevron-right
crossmenu