Enebolig Nordheimsmarka

Fritt og høyt, med en åpen form som gir ly for været og tydelige prioriteringer av lys og utsikt.
Arkitekt
Arkoconsult
Sted
Nordheimsmarka, Voss
Type
Enebolig
Byggeledelse
Arkoconsult
Byggherre
Privat

Nordheimsmarka ligger fantastisk til i landlige omgivelser med utsikt mot Bavallen.

Huset er derfor tegnet som en moderne enebolig med en planløsning i en åpen L-form. Ved å «knekke» stue og soverom ut i en åpen vinkel i forhold til husets hovedretning, blir landskapet mot Bavallen et naturlig fokuspunkt i stuen.

Til fordel for et stort hus med store rom, har vi her valgt å legge mye glass i fasadene slik at rommene blir naturlig opplyst og vil føles romslige.

På fine dager vil også spisestuen kunne åpnes opp slik at en får en utvidelse av rommet ut på terrassen i sør. Balkongen i 2. etasje danner en overbygget utesone som utvider bruksmulighetene av terrassen.

chevron-left
chevron-right
crossmenu