19. januar 2021

Ledige stillinger som Regnskap-, lønn- og administrasjonsmedarbeider

For å kunne fortsette VEKSTEN, samt å ha det både GØY og KJEKT søker vi ny kollega:

Regnskap/lønn/administrasjon

Vi er på jakt etter en person med regnskap og/eller lønnserfaring i minimum 50% stilling. Gjerne autorisert regnskapsfører, lønnsmedarbeider eller tilsvarende erfaring.

Dersom vi treffer hverandre, håper vi på snarlig tiltredelse i vårt ekspanderende firma. Det er likevel ikke et absolutt krav, og du må gjerne sende oss en søknad selv om du ikke kan begynne på en stund. Arbeidsoppgaver vil blant annet være regnskap, lønn, fakturering, og andre oppgaver relater innen dette. I tillegg vil det være annet administrativ arbeid. Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses hver enkelt. Hos oss skal du like det du arbeider med. Arbeidssted (kontor) er Valestrandsfossen eller Voss.

Vi kan blant annet tilby:

-         Et svært kjekt arb.miljø, sjekk oss på SoMe.

-         Varierte og spennende arbeidsoppgaver

-         Gode forsikrings- og velferdsordninger

-         Treningskort på treningsstudio og mye gratis ved på rot i skauen

-         Gode muligheter for faglig utvikling

Du er en person som liker å arbeide i et hektisk miljø, er selvstendig og initiativrik, samt liker å bidra sosialt.

Om arbeidsgiveren

Arkoconsult er et kombinert arkitekt-, rådgivning- og entreprenørfirma på Vestlandet, med hovedkontor på Valestrand, Osterøy Kommune og avdelingskontor på Voss, Voss Herad. Selskapet har aktivitet i hele Norge. Arkitekt, rådgivning m.m. er ivaretatt i Arkoconsult AS og entreprenørvirksomheten utføres i Arkobygg AS. I tillegg leverer vi eiendomsmeglingstjenester via Strilamegleren AS. Konsernets bredde i tjenestespekter gjør at vi titulerer oss "kongerikets eneste total entreprenør i bygge bransjen". Totalt er vi 57 ansatte og omsetning totalt i konsernet er ca 150 mill. NOK.

crossmenu