Totalentreprenør

Én kontaktperson, ett selskap, færre kokker og enklere kommunikasjon er noen av fordelene ved å benytte en totalentreprenør i drømmeprosjektet ditt.
Kontakt oss

Arkoconsult, Arkobygg og Strilamegleren er alle selskaper i Arkoverden som arbeider sammen og som totalentreprenør. Vi følger våre kunder fra idé til ferdig godkjent bygg. Privat, offentlig eller proff, vi har god erfaring med alle prosjekter og kunder.

Vi leverer alt fra tilbygg, hytte og eneboliger til barnehage, skole, næringsbygg og boligblokker. I vår totalentreprise modell sikrer vi full kontroll på byggesaken med egne jurister, vi ivaretar estetikk, funksjonalitet og arkitektur med egne arkitekter, vi prosjekterer med egne ingeniører og vi bygger med egne betongarbeidere og tømrere. Vi vil derfor hevde at vår modell sikrer gode løsninger til riktig pris og trygghet i forhold til ansvar, byggetid etc., nesten på grensen til optimalt.

Har du en idé?

Kontakt oss

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Strilamegleren AS.

Kontakt oss

crossmenu