Tømrerarbeid

Vår bistand som snekker har god anseelse i Bergen og omegn. Når Arkoconsult ansetter en håndtverker vektlegges punktlighet, nøyaktighet og evne til å gjøre kundene fornøyd.
Kontakt

Vår bistand som snekker har god anseelse i Bergen og omegn. Når Arkoconsult ansetter en håndtverker vektlegges punktlighet, nøyaktighet og evne til å gjøre kundene fornøyd.

Skifte kledning, nytt vindu, nytt tak, bytte dører mm.

Nybygg

Arkoconsult har over tid spesialisert seg på nybygg. Både eneboliger, 2- og 6-.mannsboliger, samt større leilighetsbygg og blokker er blitt ført opp av våre dyktige tømrere de siste årene. Vi har rikholdig kompetanse innen tradisjonell husbygging og klassiske design, samtidig som vi har tatt inn over oss moderne stilarter, og funkispreg har blitt vårt kjennemerke på flere av våre prosjekter.

Vi har opprettholdt tradisjonelt håndverk som har gått i arv hos Ostringene i generasjoner, samtidig som vi stadig er innovative og tar i bruk moderne metoder og materialer, for å henge med i en byggebransje i rivende utvikling.

Tribunebakken PanoramaTribunebakken Panorama

Skifte kledning – stående eller liggende kledning?

Når vi skal skifte kledning vektlegges både det funksjonelle og estetiske. Du bør ta høyde for beliggenhet og klimapåvirkninger, i tillegg til at kledningen har en stor innvirkning på husets utseende. Vi kan hjelpe deg å skifte kledningsbord. Kontakt vår tømrer for befaring og pris.

I en stående kledning er bordene vertikale. Mest brukt i innlandet fordi det ikke er tett i kraftig regn og vind. Denne typen kledning gir et «høyreist» preg på huset. Liggende kledning, også kalt «Vestlandskledning», reduserer faren for fukt og råte. Det er i tillegg enkelt å skifte ut de nederste bordene.

Nytt tak?

Vil du skifte tak? Vår erfarne snekker bistår deg gjerne med hele eller deler av jobben. Riving av tak, bortkjøring, rigge stillas, kjøp av takstein, nye sløyfer, nye takrenner eller nedløpsrør, samt skifting av tak. Kontakt oss for gode råd, befaring og priser.

Nytt vindu?

Gamle vindu hindrer god isolering i huset. Bytt til nytt tradisjonelt trevindu, eksklusivt mahogni eller vedlikeholdsfrie aluminiumsvindu. Vår tømrer hjelper deg gjerne med å skifte glass i vindu eller montere helt nytt vindu. Vår innkjøpspris på kjente merker er gunstig dersom du vil at vi skal gjøre jobben for deg. Kontakt oss for uforpliktende tilbud i dag.

Bytte dør eller dørblad?

Å bytte innerdører kan være enkelt. I Norge har det lenge vært standarder for dørhengsler og karmer, såkalte «snap-in henglser». Det gjør at du i mange tilfeller slipper å bytte ut dørkarmen. Kontakt oss dersom du har spørsmål eller vil ha hjelp med å kjøp og bytte av innerdør eller ytterdør.

Isolering

Skal du isolere under skråtak, eller kanskje isolere hus, loft, garasje, hundehus eller hønsehus? Spør oss gjerne dersom du lurer på om du skal velge lecastein isolasjon, Glava EPS eller annen isolasjon. Våre snekker finner hensiktsmessige typer og dimensjoner, og bistår deg gjerne med jobben.

Har du en idé?

Kontakt oss

Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge.

Hos oss får du hjelp med Reguleringsplan, Byggesøknader, Arkitekttegninger, Tekniske tegninger, Byggeledelse, Kalkulasjon, Betongarbeid, Tømrerarbeid, og Eiendomsmegling via Strilamegleren AS.

crossmenu