19. januar 2021

Ledige stillinger som KALKULATØR i byggebransjen

For å kunne fortsette VEKSTEN i ARKOBYGG, samt å ha det både GØY og KJEKT søker vi ny kollega: Kalkulatør

Vi er på jakt etter en person som har god kompetanse i bruk av kalkulasjonsverktøy og excel, samt er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen bygg- og anleggsteknikk eller tilsvarende erfaring.

Dersom vi treffer hverandre, håper vi på snarlig tiltredelse i vårt ekspanderende firma. Det er likevel ikke et absolutt krav, og du må gjerne sende oss en søknad selv om du ikke kan begynne på en stund. Arbeidsoppgaver vil blant annet være å kalkulere og kvalitetssikre anbud, utarbeide forespørsler på innkjøp og evaluere mottatt tilbud fra leverandør. I tillegg skal kalkulatør bidra med etter kalkulasjon og dele kompetanse med prosjektledere. Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses hver enkelt. Hos oss skal du like det du arbeider med. Arbeidssted etter nærmere avtale.

Vi kan blant annet tilby:

-         Et svært kjekt arb.miljø, sjekk oss på SoMe.

-         Varierte og spennende arbeidsoppgaver

-         Gode forsikrings- og velferdsordninger

-         Treningskort på treningsstudio og mye gratis ved på rot i skauen

-         Gode muligheter for faglig utvikling

-         Konkurransedyktig lønn og arbeidsbetingelser

Du er en person som er strukturert, nøyaktig og resultatorientert. Du liker å arbeide i et hektisk miljø, er selvstendig og initiativrik, samt liker å bidra sosialt.

Om arbeidsgiveren
Arkoconsult er et kombinert arkitekt-, rådgivning- og entreprenørfirma på Vestlandet, med hovedkontor på Valestrand, Osterøy Kommune og avdelingskontor på Voss, Voss Herad. Selskapet har aktivitet i hele Norge. Arkitekt, rådgivning m.m. er ivaretatt i ARKOCONSULT AS og entreprenørvirksomheten utføres i ARKOBYGG AS. I tillegg leverer vi eiendomsmeglingstjenester via STRILAMEGLEREN AS. Konsernets bredde i tjenestespekter gjør at vi titulerer oss "kongerikets eneste total entreprenør i bygge bransjen". Totalt er vi 57 ansatte og omsetning totalt i konsernet er ca 150 mill. NOK.

crossmenu